2014. augusztus 31., vasárnap

Aranybarna

Anikó és párja közti kompromisszum eredményeként arany és barna párosításával készült az a meghívó, melynek grafikája augusztusban az esküvői asztal kártyáit is díszítette.



A pezsgőszínű metálfényű karton valóban aranyszínű ragyogást kölcsönzött a virág-motívumnak. A gúla-formájú menükártyák egyik oldalán a menü, másikon az itallap, a harmadikon köszönőszöveg állt.



 
Az ültetőkártyák ezúttal 10 x 10 cm nagyságban készültek, így jobban érvényesült a grafika. A lakodalomra egy kastélyszállóban került sor, így az elegancia fontos szerephez jutott a tervezés és a kivitelezés során is.



2014. augusztus 19., kedd

Meghívó, kalotaszegi motívummal

Ez a meghívó kalotaszegi motívumok felhasználásával készült. Eszterék Kalotaszegen járva számos fotót készítettek szebbnél szebb varrottasról, így volt miből válogatni...



A betűtípus a grafikához illően "népmesés" lett, a karton finoman bordázott, a grafika szövet textúrájával együtt szinte valóban vászonszerűvé varázsolva a meghívó anyagát.



S végül a tulipán motívumról néhány szó: ritkán kerül esküvői meghívókra, pedig egyik legősibb virágmotívumunk, s azon túl, hogy a nőiesség szimbóluma, a szerelem örök ábrázolása, melyet ezúttal a varrottas piros színe is megerősít.